Pubsign.ro productie publicitate
Noi avem grija ca ideile tale sa fie reprezentate in forme inovatoare si dinamice.
Braila
0743.076.180 / 0755.077.910
pub.sign@yahoo.com

Portofoliu

Copertine

Copertina Fatada JULIETTE

Firma noastra realizeaza o gama larga de copertine. avand diferite forme ,folosind diverse structuri si tipuri de materiale , in functie de necesitatile clientilor . Suntem indreptatiti sa afirmam ca vom satisface la superlativ solicitarile dumneavoastra in privinta realizarii unei copertine de calitate .

  • Copertine utilizate pentru ferestre si balcoane . Au rol de protectie solara si impotriva umezelii . O copertina montata la fereastra va proteja impotriva razelor solare , sau impotriva ploii atat fereastra cat si peretele . Obtineti astfel o camera mai racoroasa in timpul verii , evitati infitrarea umezelii in perioadele ploioase si deci obtineti un confort termic sporit.
  • Copertine folosite pentru terase , baruri , restaurante, gradini, magazine .Copertinele in acest caz au rol de umbrire si de directionare a apelor pluviale . De asemenea nu trebuie scapat din vedere aspectul estetic .
  • Copertine utilizate in acoperiri garaje , cai de acces , magazii , ateliere . Copertinele utilizate in acest scop pot constituii o alternativa mai economica si mai rapida decat variantele obisnuite de acoperire .

Acoperiri lucrari canalizare, lucrari electrice

 

 

Parteneri

Inovație și excelență