Pubsign.ro productie publicitate
Noi avem grija ca ideile tale sa fie reprezentate in forme inovatoare si dinamice.
Braila
0743.076.180 / 0755.077.910
pub.sign@yahoo.com

Portofoliu

Panouri publicitare

Panou

Folosirea panourilor, a placutelor, sau a firmelor neluminoase pentru locatia dvs. este o metoda eficiente de semnalizare pentru clienti.

Realizarea panourilor publicitare necesita o minima experienta in domeniu, avand in vedere faptul ca montajul acestora difera de la o locatie la alta.

In general, acestea sunt de diferite forme: unghiulare (pentru vizualizare oblica din doua directii), plane – simpla fata (pentru vizualizare dintr-o singura directie), sau dubla fata (pentru vizualizare din sensuri opuse).

Realizarea structurii acestora se face din teava metalica rectangulara, in functie de forma si amplasarea lor, iar display-urile panourilor se realizeaza, in functie de dorintele dvs. din: PVC, dibond, plexiglas, policarbonat, tabla zincata.

Personalizarea panourilor se face cu autocolant de exterior printat in policromie, in functie de grafica aprobata de client si laminat cu folie de laminare de exterior. Se mai pot personaliza cu autocolant brut de diferite culori, taiat la cutter-ploter.

 

 

 

 

 

Parteneri

Inovație și excelență